VIDEO / Al doilea caz Elodia?! A plecat de acasă pentru a-și vizita prietenul și a dispărut fără urmă!

Dispariție misterioasă, mânjită cu acuzații extrem de grave: consum de droguri, bătăi și șantaj. Pe 12 februarie, o tânără de 19 ani și-a anunțat părinții că-i va face o vizită prietenului ei care locuia la două minunte de ea. Însă, după acel apel telefonic, fata a dispărut fără urmă. Precum Elodia, spun mama și tatăl fetei!

În zadar au căutat-o părinții acasă la băiatul cu pricina. Nici urmă de ea. Singurul obiect pe care au reușit să-l găsească a fost telefonul fetei care, pare-se, a fost în ziua dispariției la… iubitul ei. Tocmai din acest motiv, părinții cred că singurul care ar ști unde e sau dacă e vie ori moartă Andreea lor ar fi chiar iubitul ei.

Cea mai bună prietenă acuză: Claudiu, iubitul Andreei s-ar droga la greu! Mai mult, aceasta susține că tânărul nu o lăsa nicăieri, că o bătea la greu – cu pumni și picioare – și că, mai mult ca sigur, el ar fi responsabil de dispariția fetei!

„Te rog, Claudiu, gândește-te și tu. Ai un copil, ai o fetiță, și nu-ți dorim să treci prin ce trecem noi”, a implorat mama Andreei, Mihaela Antohi, printre lacrimi.

„Ai vândut-o, ai bătut-o, ai omorât-o? Fii bărbat și spune adevărul”, a fost mesajul transmis de tatăl fetei, Ionel Țanțu.

Lucrurile sunt foarte complicate. Părinții recunosc că au cam restricționat-o pe fata lor, în ceea ce privește povestea ei de dragoste. Tatăl tinerei este foarte vehement și susține cu tărie că nu va susține niciodată relația dintre Andreea și Claudiu.

„N-am fost și n-o să fiu niciodată de acord ca fiica mea să fie cu acest băiat, mai ales acum că am aflat că este și însurat și are și copii”, a spus, revoltat, tatăl Andreei, în platoul „Acces Direct”.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-al-doilea-caz-elodia-a-plecat-de-acasa-pentru-asi-vizita-prietenul-si-a-disparut-fara-urma-167341.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *