VIDEO / Alertă în Iaşi! Incendiu devastator la Spitalul de Boli Cardiovasculare. Pacienţi în stare critică evacuaţi

Totul a pornit de la etajul şase, cuprinzând şi acoperişul ulterior. Problemele cele mai mari au fost cu pacienţii, care au fost evacuaţi. Mulţi dintre aceştia, aflaţi chiar la Terapie Intensivă, au fost transferaţi la alt spital, potrivit Bzi.

„ISU IAŞI a fost solicitat la oră 00.30 să intervină pentru stingerea unui increndiu izbucnit la etajul 6 al institutului de boli cardiovasculare.Se intervine pentru lichidare cu 8 ASAS şi autoscară. Un angajat al spitalului a fost surprins într-o încăpere, s-a intoxicat cu fum şi a fost transportat la spital. 18 pacienţi, de la etajele 4 şi 5 au fost evacuaţi în siguranţă”, a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Toate cadrele medicale au ajutat enorm la salvarea pacienţilor. Peste 200 de pacienţi erau internaţi la momentul producerii incendiului. Incendiul a fost lichidat după 8 ore, la întreaga operţiune luând parte 62 de pompieri.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-alerta-in-iasi-incendiu-devastator-la-spitalul-de-boli-cardiovasculare-pacienti-in-stare-critica-evacuati-162370.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.