VIDEO / Au înlemnit de frică! Mai mulţi turişti avut parte de o aventură totală: „A fost unul dintre cele mai terifiante momente din viaţa mea”

Un turist a înlemnit de frică, când un ghepard s-a urcat în maşina sa off-road! Acesta se afla în safari în Tanzania.

Să vezi şi să nu crezi! Mai mulţi turişti avut parte de momente de panică în timpul vacanţei sale în Tanzania. Acesta se afla într-un safari, iar, câteva momente mai târziu, un ghepard s-a urcat în spatele maşinii off-road.

Panica a fost mai mare în momentul în care niciunul dintre oamenii aflaţi în maşină nu ştiau ce să facă. Unul dintre aceştia a filmat întreaga scenă.

„În timp ce ne uitam toţi la ghepard, unul dintre fraţi s-a pus în spatele vehiculului, pentru a arăta că nu suntem o ameninţare”, a spus unul dintre turişti, conform The Sun.

Ghidul care se afla cu grupul respectiv le-a spus acestora să evite contactul cu ochii ghepardului pentru a nu se afla în pericol.

„Sincer, a fost una dintre cele mai terifiante momente din viaţa mea”, a continuat să spună bărbatul.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-au-inlemnit-de-frica-mai-multi-turisti-avut-parte-de-o-aventura-totala-a-fost-unul-dintre-cele-mai-terifiante-momente-din-viata-mea-161534.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.