VIDEO / Au vrut să demoleze un turn, dar nimic nu a mers conform planului. Oamenii erau de-a dreptul îngroziți. Ce s-a întâmplat

O acțiune de demolare a unui turn a luat o întorsătură dramatică, iar oamenii din jur au fost de-a dreptul terifiați de incident.

Demolarea unui turn de 52 de metri din Danemarca nu a mers conform planului, din cauza unei greșeli groaznice, tot colosul prăbușindu-se peste un centru cultural. Școala și biblioteca de lângă au fost distruse aproape complet, dar, în mod miraculos, nimeni nu a fost rănit. Imaginile dramatice arată cum turnul înalt de 52 de metri s-a prăbușit complet necontrolat, iar zgomotele produse i-au înspăimîntat pe cei prezenți.

O investigație este în curs de desfășurare în privința acestui incident. Ziarul local BT, scrie că Asociația Daneză pentru Explozibil a declarat că pregătirile pentru ca explozia planificată au fost realizate în mod corect. Cu toate acestea, pompieri voluntari au lucrat pe tot parcursul nopții pentru a se asigura că centrul cultural nu este și mai mult distrus de derâmături.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/foto-au-vrut-sa-demoleze-un-turn-dar-nimic-nu-a-mers-conform-planului-oamenii-erau-dea-dreptul-ingroziti-ce-sa-intamplat-162232.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.