VIDEO / Bătaie între două adolescente din Alba Iulia, într-un loc de joacă pentru copii! După mai multe lovituri, au fost oprite

Încă o situaţie halucinantă şochează România! Două adolescente s-au bătut crunt într-un parc din Alba Iulia, sub privirile multor alţi tineri, după ce au terminat cursurile.

Totul a avut loc joi, în jurul orei prânzului. O femeie care trecea prin zonă a surprins imaginile şi a sunat imediat la 112. În momentul în care echipajul de Poliţie a ajuns la faţa locului, toţi adolescenţii au fugit.

Potrivit stirileprotv.ro, fetele s-au lovit cu palmele, picioarele, s-au tras de părşi s-au împins, totul până când cineva a intervenit şi le-a despărţit. Nu este primul incident de acest fel. Ieri trei femei care bat cu bestialitate un băiat de 14 ani, chiar pe holurile școlii unde acesta este elev. Vezi aici!

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-bataie-intre-doua-adolescente-din-alba-iulia-intrun-loc-de-joaca-pentru-copii-dupa-mai-multe-lovituri-au-fost-oprite-156216.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *