VIDEO / Bucureşti, sub ape! Străzile sunt inundate şi pietonii au fost luați pe sus de viitură

O ploaie torenţială care a durat zeci de minute a produs prăpăd în Bucureşti, unde străzile au fost inundate, iar pietonii au fost luaţi pe sus de ape.

In Bucureşti au fost zone unde apa a depăşit 35 de centimetri ceea cea a dus la îngreunarea traficului. Străzile şi trotuarele au fost inundate. Pietonii au avut mari probleme şi au fost nevoiți să treacă prin bălți, iar unii dintre ei şi-au pierdut echilibrul şi au căzut. O persoana a căzut chiar în gura unui canal, capacul acestuia a fost luat de apă şi pietonul s-a expus la un risc major.

În Capitală, pe Aleea Giurgeni, a fost solicitată intervenţia echipajelor pentru a extrage apa din locuinţe. În zonă respectivă, apa are 20-30 cm la nivelul carosabilului.

Acumulări mari de apă sunt şi pe Bulevardul Tineretului din Bucureşti în faţă Palatului Copiilor, unde se acţionează pentru scoaterea unor autoturisme din apa şi a călătorilor din mijloacele de transport în comun.

ADP Sector 4 acţionează pentru extragerea apei de pe străzile Capitalei, unde ploaia torenţială a creat reale probleme şi sistemul de canalizare nu a făcut faţă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-bucuresti-sub-ape-strazile-sunt-inundate-si-pietonii-au-fost-luati-pe-sus-de-viitura-168711.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.