VIDEO / Carla’s Dreams a decis când va renunţa la mască. Artistul este hotărât să facă acest pas

Carla’s Dreams se bucură de un succes imens, iar solistul trupei afirmă că totul se datorează fanilor care îi susţin şi le apreciază munca şi stilul. Faptul că Sergiu poartă mereu o mască pe chip a stârnit interesul şi curiozitatea oamenilor care vor să ştie când va sosi clipa în care solistul trupei îşi va arăta faţa.

Carla’s Dreams este o formaţie care are milioane de fani, iar cele mai multe piese au ajuns repede hituri şi s-au menţinut mult timp în topuri. Formaţia a stârnit repede interesul în rândul publucului, mai ales că solistul a ales să apară mereu cu chipul acoperit şi, astfel, identitatea sa a rămas un mister pentru mulţi.

„Este un tip deştept, ironic şi uneori te încurcă e o provocare să îi iei un interviu lui Carla’s Dreams. Eu am avut parte de provocarea asta şi am avut o strângere de inimă. El e foarte deştept. Mi-a spus ca e un concept şi când nu va mai avea nimic de transmis va renunţa la mască. Va renunţa la mască atunci când va părăsi Carla’s Dreams.” a spus în Aurelia Petrache emisiunea „Star Matinal”.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/video-carlas-dreams-a-decis-cand-va-renunta-la-masca-artistul-este-hotarat-sa-faca-acest-pas-165017.html??ID=Taboola_Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.