VIDEO / Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, adevărul despre despărțire: „Când am ajuns acasă, am văzut că nu mai era nimeni”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt în mijlocul unei despărțiri cu scântei. De la o presupusă amantă, la un misterios milionar, situația tensionată dintre cei doi artiști pare doar să devină și mai și. La mijloc se pare că s-au aflat multe lucruri.

„Nu este o făcătură divorțul. Așa am hotărât amândoi, cred că așa este cel mai bine. (…) Eu când m-am întors din Germania, nu știam că s-a mutat. Când am ajuns acasă, văd că nu mai e nimeni acasă. M-am speriat”, a spus Culiță Sterp, la „Acces Direct”.

„Este primul interviu și aș vrea să lămuresc situația. Noi am format un cuplu pe scenă și în viața privată. Ne-am înțeles foarte bine și după aceea eram tot timpul pe drumuri. (…) Sincer, s-a cam dus iubirea, dar nu pot să spun că s-a dus de tot. (…) Am luptat mult ca perioada de la începit să revină. El probabil are sentimente pentru mine, eu fiind soția lui, doar n-o să spună că nu m-o iubi. Dar sunt sentimente pe care le-a ascuns undeva, în tăcere. Eu nu pot să iubesc un om care nu-mi transmite aceeași energie. (…) L-am întrebat îți dorești să divorțăm și el a zis că ar fi o idee bună. Și așa s-a rupt lanțul. (…) Eu m-am mutat, el cred că s-a mutat și el. Încă nu am vorbit (n.r. despre partaj)”, a spus Carmen de la Sălciua.

Mărul discordiei a fost, se pare, o domnișoară, presupusa amantă a lui Culiță Sterp. Acesta susține că totul a fost o înscenare a patronului unui restaurant, în timp ce Carmen de la Sălciua s-a declarat „trădată” în urma scandalului.

„Eu nu știam de existența ei, am aflat după ce mi-am terminat programul. (…) Am simțit trădare. (…) Pe mine (n.r. scandalul) m-a stresat psihic. (n.r. Ramona) l-a agasat, era o treabă de dinainte. Ea îi trimitea lui mesaje. (…) Îmi face mult rău numai când îmi amintesc de treaba asta. (…) O femeie care se duce după un bărbat însurat, este o femeie accesoriu. (…) Perioada asta din viața mea a fost cea mai neagră.”, a spus Carmen de la Sălciua.

„Toată lumea zice de scandalul ăla vechi, când am avut o problemă la Reșița. Patronul restaurantului a vrut să-mi bage femeia pe gât. A mai făcut asta și cu alți artiști, fără să dau nume. Dar eu n-am mușcat momeala. (…) E multă lume care a vrut să ne facă rău”, a explicat Culiță Sterp.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/carmen-de-la-salciua-si-culita-sterp-adevarul-despre-despartire-cand-am-ajuns-acasa-am-vazut-ca-nu-mai-era-nimeni-169461.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.