VIDEO / Ce se întâmplă cu familiile victimelor accidentului din Ungaria. Au primit o veste neașteptată

În urma cumplitului accident din Ungaria, în urma cărora nouă români și-au pierdut viața au curs râuri de lacrimi și încă mai curg. Familiile celor decedați nu și-au revenit nicia cum din tragica întâmplare și încearcă să găsească puterea de a merge mai departe.

Printre lacrimile amare ale familiilor celor morți în accidentul din Ungaria, transmis live pe Facebook chiar de către șofer, mai există o urmă de dreptate. Acestea vor fi despăgubite, iar sumele pe care urmează să le primească sunt de-a dreptul impresionante.

Suma ar putea depăşi şase milioane de euro! Asta înseamnă că, în medie, fiecare dintre cele 139 de persoane ar putea primi câte 45.000 de euro. În accidentul transmis live pe Facebook au murit nouă români, inclusiv şoferul. Cuantumul despăgubirilor pentru fiecare urmaş va fi stabilit în instanţă.

Toți cei nouă români au murit pe loc în impactul frontal dintre microbuzul în care se aflau și camionul care se deplasa regulamentar pe autostradă. Petru Kalau a transmis live pe Facebook întreaga tragedie.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-ce-se-intampla-cu-familiile-victimelor-accidentului-din-ungaria-au-primit-o-veste-neasteptata-169937.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.