VIDEO! Cel mai sadic pedofil a fost prins! Bărbatul îşi obliga victimele să îşi mănânce propriile fecale, apoi le abuza sexual

Unul dintre cei mai periculoşi pedofili din lume, vinovat fiindcă în decursul timpului, a şantajat şi a abuzat sexual sute de victime a fost prins şi condamnat la 32 de ani de închisoare.

Potrivit bbc.com, Matthew Falder era absolventul la Cambridge, iar acesta a recunoscut că a comis toate infracţiunile de viol şi de abuz pentru care a fost anchetat.

Detalii înfricoşătoare despre modul de operare a lui Matthew Falder au ieşit la iveală. Matthew Falder a fost arestat în luna septembrie a anului trecut, asta după ce nu mai puţin de trei dintre victimele sale au încercat să se omoare în urma experienţelor traumatizante prin care au trecut.

Matthew Falder îşi şantaja victimele, le filma în ipostaze indecente şi le obliga la acte crunte.

Pe una dintre victime a filmat-o în timp ce o obliga să lingă capacul vasului de toaletă, pe alta în timp ce lingea un tampon folosit, iar o altă victimă de a sa a fost obligată să mănânce mâncarea câinilor.

Acesta îşi obliga victimele să poarte mesajul de genul ” sunt o sclavă sexuală”, iar multe dintre femeie abuzate au fost în sală în momentul în care acesta a fost condamnat.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/cel-mai-sadic-pedofil-a-fost-prins-barbatul-isi-obliga-victimele-sa-isi-manance-propriile-fecale-apoi-le-abuza-sexual-157798.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *