VIDEO / Cum arată „omul sirenă”, care trăiește în apă și a cheltuit mii de lire pentru coada de pește

În general, fetițele iubesc basmele și personajele care le fac imaginația să zburde, dar există și bărbați în toată firea care nu au uitat să fie copii, deși au dus totul la extrem.

Inspirat din celebra animație „Mica Sirenă”, un bărbat în vârstă de 24 de ani a decis să își trăiască viața ca o sirenă.

Christian Riel, din Florida, își petrece tot timpul în apă, ca o sirenă veritabilă, purtând coada pe care a cheltuit nu mai puțin de 1,120 de lire. Bărbatul duce o viață dublă și jonglează între cursurile de la facultate și bălăceala în apă. „Acea animație m-a făcut să-mi descopăr dragostea pentru Ocean. Iubesc să înot cu coada mea în apa sărată. În urmă cu doi ani am găsit pe Instagram conturi despre sirene și am decis să vreau să fiu și eu una.”, a povestit Christian Riel, pentru Metro.co.uk.

Christian Riel este foarte activ pe rețelele de sociaizare, unde are mii de urmăritori și participă la numeroase ședințe foto în apă. Când nu joacă rolul sirenei, Christian Riel iubește că călărească și speră să devină profesor într-o zi.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/foto-cum-arata-omul-sirena-care-traieste-in-apa-si-a-cheltuit-mii-de-lire-pentru-coada-de-peste-161188.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.