VIDEO / Dani Mocanu, primul interviu după ce a fost acuzat de proxenetism: „Domnişoarele care au făcut acuzaţii la adresa mea au vrut să îşi facă reclamă”

Amănunte incredibile ies la iveală, din dosarul manelistului Dani Mocanu, care este acuzat de proxenetism, spălare de bani şi grup infracţional.

Dani Mocanu  a vorbit în emisiunea „Agenţia VIP”, pentru prima data despre adevărata sa situaţie.

„Nu mă aşteptam să se ajungă la o situaţie aşa, suntem trimişi în judecată şi vedem ce va fi, aştept să se termine nebunia asta, îţi dai seama că… am fost chemaţi la judecătoria Dâmboviţa, vom vedea pe parcurs ce va fi. Toate bunurile confiscate de la aşa zisa grupare se vor înapoia la sfârşitul cercetării, azi ne-au adus la cunoştinţă că nu se termină nimic aici. Azi ni s-a înmânat rechizitoriul, ni s-a dat să vedem cu ochii noştri despre ce este vorba. Ni s-a arătat tot ce a făcut procurorul. Susţin că sunt nevinovat. Din păcate da, până în prezent sunt acuzat de proxenetism, grup infracţional spălare de bani. Eu am justificat undeva la 300 000 de euro, dar nu i-a interesat pe magistraţi. Domnişoarele care au făcut acuzaţii la adresa mea au vrut să îşi facă reclamă. Eu sunt nevinovat şi merg pentru vinovăţia mea până la capătul pământului. Eu sunt artist. Fratele meu cel mare nu a fost trimis în judecată, nu am voie să iau legătura cu el, de când am fost reţinuţi şi ni s-a impus să nu vorbim.” a spus Dani Mocanu.

Sursa: https://spynews.ro/monden/video-dani-mocanu-primul-interviu-dupa-ce-a-fost-acuzat-de-proxenetism-domnisoarele-care-au-facut-acuzatii-la-adresa-mea-au-vrut-sa-isifaca-reclama-160671.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.