VIDEO / Detalii care îţi fac pielea de găină. Ce se întâmplă cu bărbatul atacat cu acid la Iaşi

Detalii teribile despre întâmplarea şocante de vineri noapte din judeţul Iaşi, acolo unde un bărbat a fost desfigurat cu acid sulfuric de către doi tineri. Bărbatul de 61 de ani a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde medicii i-au dat un verdict grav.

Bărbatul se află în stare gravă şi riscă să-şi piardă vederea, potrivit Observator.tv. Oamenii legii îi caută pe cei doi bărbaţi, unul dintre ei are 20 de ani, iar celălalt în jurul vârstei de 30 de ani.

„Vederea lui este afectată, cu ambii ochi, între 20 şi 40%. Va avea în continuare nevoie de tratament, aşa încât rămâne în Oftalmologie”, a spus Diana Cimpoeşu, şef SMURD Iaşi, potrivit sursei citate.

Poliţia face cercetări şi cu privire la informaţia că cei doi ar fi căutat un grup de fete care ar fi intrat în blocul în care a avut loc incidentul. De asemenea, vecinii sunt speriaţi şi se gândesc că şi lor li s-ar putea întâmpla oricând aşa ceva, atât timp cât cei doi făptaşi sunt liberi.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-detalii-care-iti-fac-pielea-de-gaina-ce-se-intampla-cu-barbatul-atacat-cu-acid-la-iasi-165055.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.