VIDEO / Doctor renumit, acuzat de viol! O femeie susține că a fost abuzată sexual chiar în cabinetul acestuia, după operația mamei sale

O tânără îi aduce acuzații șocante unui renumit medic urolog. Aceasta susține că a fost violată de medicul cu pricina chiar în cabinetul acestuia, după ce operația mamei sale de litiază renală luase sfârșit.

Cu experiență de 45 de ani în spate, medicul este acuzat că a violat fiica unei paciente de-ale sale chiar în cabinetul lui, pe data de 8 mai, atunci când mama acesteia ar fi fost operată chiar de medicul cu pricina.

„Nu am mai vorbit cu el de atunci. Am ieșit pe ușă și am plecat. Actul sexual nu a fost protejat”, a spus tânăra ce susține că a fost violată de celebrul medic, pentru Acces Direct. Femeia susține că medicul a forțat-o să întrețină relații sexuale cu el chiar în cabinetul său, imediat după ce mama sa a fost operată. În urma celor întâmplate, soțul femeii violate cere să i se facă dreptate soției sale. „Soțul meu este în stare de șoc. Sunt încă șocată, de-abia ieri am realizat ce mi s-a întâmplat. A stat tata la mine și i-a fost foarte rău când a aflat. Mama mea este, în continuare, la spital. Vreau să fie tras la răspundere, normal!” a mai completat tânăra.

Cu toate acestea, probele prezentate la INML atestă faptul că a existat un act sexual în cabinetul medicului, însă nu se știe, cu exactitate, dacă aceste probe atestă sau nu faptul că a fost vorba de un viol.

Medicul se apără, spunând că atitudinea femeii este una de neexplicat, iar toate aceste acuzații nu au nicio explicație fondată.

„Consider incredibilă atitudinea acestei doamne este una defăimătoare. Nu există niciun temei pentru a fi luată în considerate veridicitatea acuzației”, a spus medicul acuzat de viol.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/doctor-renumit-acuzat-de-viol-o-femeie-sustine-ca-a-fost-abuzata-sexual-chiar-in-cabinetul-acestuia-dupa-operatia-mamei-sale-165171.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.