VIDEO / Doi tineri au mers să se distreze înainte de nuntă, dar ea a fost sfâşiată de un crocodil! Ce s-a întâmplat apoi întrece orice imaginaţie

Zanele Ndlovu, o jucătoare de tenis din Zimbabwe, a fost atacată de un crocodil în timp ce făcea canoe pe un râu alături de cel cu care trebuia în curând să se căsătorească, Jamie Fix. Cel din urmă a privit totul terifiat.

Crocodilul i-a smuls pur şi simplu mâna dreapt, totul în timp ce logodnicul încerca din răsputeri să o salveze. După ce au scăpat, Jamie Fox i-a oprit sângerarea lui Zanele Ndlovu altfel ar fi murit în scurt timp. A fost dusă de urgenţă la spital, acolo unde medicii i-au salvat viaţa, însă a rămas fără mâna dreaptă.

Ceea ce întrece orice imaginaţie este faptul că la doar câteva zile de la nefericitul incident, Zanele Ndlovu şi Jamie Fox s-au căsătorit. Fericită că a scăpat cu viaţă, Zanele Ndlovu simte că a renăscut, motiv pentru care şi-a dorit ca planurile căsătoriei să nu fie amânate, scrie dailymail.co.uk. La ceremonie tânăra a mers cu mâna bandajată, dar cu zâmbetul pe buze.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-doi-tineri-au-mers-sa-se-distreze-inainte-de-nunta-dar-ea-a-fost-sfasiata-de-un-crocodil-ce-sa-intamplat-apoi-intrece-orice-imaginatie-164553.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.