VIDEO! Drum european, în România: Căruțe care cară mașini, filmate în timp ce circulau nestingherite

Imagini neobişnuite au fost surprinse pe un drum european în Bistriţa. Mai multe căruţe încărcate de caroserii, puse chiar şi una peste alta circulau nestingherite.

Şoferii s-au văzut nevoiţi să depăşească pe linie continuă. Dar asta nu e tot. Unul din vehiculele trase de cai tracta. şi o dubiţă. Poliţiştii au început verificările.

În faşa primei căruţe, la bustul gol, un bărbat pare să dirijeze convoiul. Primul vehicul nu doar că e încărcat cu o caroserie, ci şi tractează o dubiţă. Al doilea are doar încărcătura. Două maşini – una peste alta.

Din 2006, Codul Rutier interzice circulaţia căruţelor pe drumurile naţionale. Cel pe care au fost însă surprinse miercuri dimineaţa de un bistriţean, între Viișoara şi Bistrița, este şi mai important. E european.

În baza informărilor primite, poliţiştii rutieri s-au autosesizat şi efectuează verificări.

Pentru că au încălcat legea în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice, oamenii riscă o amendă de până la 2900 de lei.

Sursa: https://a1.ro/news/social/video-drum-european-in-romania-carute-care-cara-masini-filmate-in-timp-ce-circulau-nestingherite-id759271.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.