VIDEO / Femeia cu argint viu în corp, în stare gravă. E cutremurător prin ce a putut să treacă

Alina, tânăra care acuză că este infectată cu argint viu, nu găseşte pacea. Chiar dacă spune că starea sa de sănătate este una gravă, Alina nu a mers nici la medic şi nici la biserică. A mers, însă, la „Acces Direct„, acolo unde a dezvăluit că starea sa s-a agravat.

„Alina este în pericol. Joi noapte, între ora 12 și 3 dimineața, a fost atacată energetic, de aceeași persoană care i-a făcut rău, ca și până acum”, a spus parapsiholoaga invitată în emisiune.

Alina spune că nici drumul spre emisiunea „Acces Direct” nu a fost unul plăcut pentru că i-a fost rău.

„I-am trimis mesaj domnei parapsiholog că mi-e rău, tot drumul mi-a fost rău”, a spus Alina.

De asemenea, medicul Nicolae Bacalbaşa a fost intervenit în emisiune, unde a precizat că se poate constata foarte uşor prin analize.

„De la bun început trebuie făcută o diferenţă la ce se întâmpă din punct de vedere medical şi ce crede doamna că i se întâmplă în fapt.

Dacă crede că a fost intoxincată cu argint viu, ceea ce înseamnă intoxicaţie cu mercur, acest lucru se poate stabili extrem de uşor şi repede într-o secţie medicală de toxicologie printr-o analiză”, a spus Nicolae Bacalbaşa.

În plus, în emisiune a intervenit şi un bărbat, pe nume Banu, cel care ar fi descoperit problema Alinei.

„Nu am o specialitate, sunt doar pentru cunoştinţe.

I-am văzut argintul prin fotografie şi prin timbrul vocal.

Am moştenit de la bunica mea. Am fost la Alina acasă şi am încercat să o fac bine prin ritualuri”, a spus bărbatul care a intervenit în emsiune.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-femeia-infectata-cu-argint-viu-in-stare-grava-e-cutremurator-prin-ce-a-putut-sa-treaca-joi-noapte-intre-ora-12-si-3-dimineata-163807.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.