VIDEO & FOTO / Alertă în SUA! Atac armat într-un liceu. Sunt mai multe victime

Un atac armat desfășurat în SUA, într-un liceu, a creat panică printre elevii ce se aflau, în momentul respectiv, în interiorul clădirii. Din primele informații, se pare că o fată a fost împușcată.

UPDATE 23:00 – Autorul atacului armat avea doar 17 ani. Oamenii legii l-au reținut la scurt timp după atac, atât pe acesta, cât și pe un alt tânăr, bănuit că i-ar fi fost complice. Potrivit CNN, pe rețelele de socializare, tânărul a postat o fotografie în care purta un tricou pe care scria „Născut pentru a ucide”.

UPDATE 16:18 – Potrivit ultimelor informații, cel puțin opt persoane și-au pierdut viața în urma atacului armat desfășurat într-un liceu din Santa Fe, Texas. Autorul atacului, un elev, a fost capturat, transmit oamenii legii, potrivit presei internaționale.

ȘTIRE INIȚIALĂ – Un atac armat deosebit de grav a avut loc la un liceu din Texas, Santa Fe. Oamenii legii au depistat un elev înarmat, care a reușit să creeze panică atunci când a început să tragă cu un pistol din senin.

Focurile de armă au pornit într-o sală de clase a liceului. Martorii au anunțat că nu s-au înregistrat victime, însă un elev a informat polițiștii că a văzut cum atacatorul, un alt elev, a împușcat o fată. Pentru moment, informația nu a putut fi verificată. Nu există alte informații cu privire la existența altor victime, scrie CNN.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/foto-alerta-in-sua-un-atac-armat-desfasurat-la-un-liceu-a-creat-panica-printre-elevi-165575.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *