VIDEO & FOTO / Doi soți au fost atacați de gheparzi, la grădina zoologică! Alături de ei mai erau doi copii

O familie de francezi a reușit să scape ca prin minune, după ce a fost atacată de gheparzi. Întreaga scenă a groazei s-a petrecut la o grădină zoologică. 

Doi soți de origine franceză au trecut prin momente de coșmar. Cei doi se aflau la o grădină zoologică din Olanda, împreună cu cei doi copii. Deși angajații parcului le-au impus câteva măsuri de securitate, cei doi soți și-au pus singuri familia în pericol, prin nerespectarea acestora. Din această cauză, erau la un pas de a fi atacați de gheparzii grădinii zoologice.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în incinta grădinii zoologice. În imagini, se vede clar cum familia coboară din mașină și se îndepărtează de aceasta, intrând în aria deținută de gheparzi.

Din fericire, reușesc să ajungă la timp la autoturism și să scape cu viață.

Angajații parcului susțin că nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat, dacă cei doi soți ar fi ținut cont de indicațiile pe care le primiseră de la ei.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/video-foto-doi-soti-au-fost-atacati-de-gheparzi-la-gradina-zoologica-alaturi-de-ei-mai-erau-doi-copii-164977.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.