VIDEO & FOTO / Erupțiile vulcanului din Hawaii au răspândit vapori toxici peste tot. Locuitorii sunt, în continuare, evacuați

Erupția vulcanului Kilauea continuă să creeze mari probleme în Hawaii. Lava fierbinte se scurge pe străzi, iar din sol ies la suprafață vapori toxici, ce se răspândesc cu rapiditate. Locuitorii sunt, în continuare, evacuați.

În Hawaii, evacuările din calea erupţiei vulcanului Kilauea sunt în plină desfășurare. Până în acest moment, 35 de clădiri, dintre care majoritatea locuinţe, au fost distruse de lava scursă. Mai mult, multe altele sunt în pericol.

Potrivit Digi 24, solul s-a fisurat extrem de mult și prin crăpături, magma și vaporii toxici urcă la suprafață. Pe rețelele de socializare, imaginile de la fața locului, precum și clipurile video au devenit virale, răspândindu-se, cu repeziciune, peste tot în lume.

Pericolele sunt, însă, departe de a fi neutralizate. Zona afectată a fost învăluită de o ceață de dioxid de sulf otrăvitor, extrem de nociv și chiar mortal!

Potrivit vulcanologilor, fenomenele ar putea dura câteva luni.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/video-foto-eruptiile-vulcanului-din-hawaii-a-raspandit-vapori-toxici-peste-tot-locuitorii-sunt-in-continuare-evacuati-164616.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.