VIDEO & FOTO / Imagini de tot râsul în Capitală! Un bărbat a fost filmat „făcând baie” pe străzile inundate

Ploile abundente de astăzi au făcut ravagii pe străzile din Capitală! Astfel, foarte multe dintre acestea au fost inundate. Dacă pentru cei din trafic acest lucru a reprezentat o adevărată bătaie de cap, alții s-au bucurat din plin de șuvoaiele de apă.

Astăzi s-au înregistrat ploi abundente în toată țara și mai ales în Capitală, acolo unde străzile au fost inundate, de-a dreptul, iar șoferilor le-a venit greu să creadă că trebuie să se deplaseze în aseemnea condiții. Cu toate acestea, românul e bun să facă haz de necaz!

Un șofer a surprins, astăzi, imagini de tot râsul pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale Capitalei. Deplasându-se cu propriul autoturism, acesta a zărit un bărbat care „făcea baie” pe strada plină de apă și l-a filmat cu telefonul mobil.

Așa cum era de așteptat, imaginile au devenit rapid virale în mediul online! În video se vede clar cum bărbatul se „bucură” de natura dezlănțuită și se bălăcește în voie.

București (Titan – Theodor Pallady) – 17 iunieSursa: Augustin Radu

Опубліковано Meteoplus 17 червня 2018 р.

Sursa; https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-foto-imagini-de-tot-rasul-in-capitala-un-barbat-a-fost-filmat-facand-baie-pe-strazile-inundate-168380.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.