VIDEO & FOTO / Imagini șocante! Fetiță de șase ani la volan, încurajată de mamă să conducă: „Ține mașina dreaptă, mami!”

Atunci când inconștiența unora nu are limite, nu mai sunt prea multe cuvinte de spus. Pe rețelele de socializare au apărut imagini scandaloase, în care o fetiță de numai șase ani este încurajată de mama ei și de încă un bărbat să țină mâinile pe volan și să conducă.

După cumplitul accident din Ungaria, în urma căruia nouă români și-au găsit sfârșitul, internauții au răbufnit în mediul online și au conștientizat pericolele de la volan. Nu este, însă, și cazul unei femei din Călărași care, mândră nevoie mare, își încurajează copila de numai șase ani să țină mâinile pe volan și să conducă, în timp ce un bărbat o ține în brațe.

CITEȘTE ȘI Gest halucinant făcut de Sanda Ungur, singura supraviețuitoare a accidentului din Jibou. Oamenii au rămas fără cuvinte

Mai mult, mândră de isprava fiicei sale, femeia filmează cu telefonul mobil, iar clipul video a ajuns imediat pe Facebook, astfel ca toată lumea să poată vedea marea realizare a fetiței sale. Pe fundalul filmulețului se aude clar cum femeia o încurajează să conducă: „Ce faci, mami? Ține mașina dreaptă, mami. Uite, vine din față, mami!” îi spune femeia, mândră.

Clipul video postat de bărbatul din mașină a revoltat numeroase persoane din mediul online, iar după 10 ore, a fost șters.

 

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-foto-imagini-socante-fetita-de-sase-ani-la-volan-incurajata-de-mama-sa-conduca-tine-masina-dreapta-mami-166111.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *