VIDEO & FOTO / Șoferul TIR-ului ce a produs accidentul de tren din Italia era român! Bărbatul a ignorat semnalele luminoase și acustice

Un cumplit accident de tren a avut loc în Italia. La trecerea pe calea ferată, un șofer de TIR a ignorat semnalele luminoase și pe cele acustice și a provocat un adevărat carnagiu pe șinele de tren. Șoferul era român și avea 64 de ani.

Tragedia din Italia scoate la suprafață informații șocante! Șoferul TIR-ului ce a produs cumplitul accident, în urma căruia au murit două persoane, iar alte 20 au fost rănite, era român. Bărbatul a ignorat semnalele luminoase și pe cele acustice la trecerea pe calea ferată, fapt ce a dus la ciocnirea violentă a două trenuri. Deși a frânat puternic, conductorul unuia dintre ele nu a putut evita impactul, a deraiat, iar trenul s-a urcat peste un altul, strivindu-l practic.Conductorul a murit pe loc, fiind decapitat.

CITEȘTE ȘI Ce spun experții în siguranța traficului, despre accidentul din Ungaria? Au fost explicate primele cauze ce au condus la producerea tragediei

În unul din cele două trenuri implicate în accident se aflau 40 de persoane, după cum informează observator.tv. În urma cumplitului accident produs, peste 20 de persoane au fost rănite, iar șoferul TIR-ului, ce s-a descoperit a fi de origine română, împreună cu conductorul trenului care i-a izbit TIR-ul violent, au murit.

Șoferul român se numea Ștefan Aureliana și era rezident în Busto Arsizio. Bărbatul se ocupa cu transportul de mare tonaj.

Un grav accident de tren s-a produs în Italia. Un român de 64 de ani, șoferul unui TIR a ignorat semnalele luminoase și acustice la trecerea pe calea ferată și a produs un adevărat carnagiu în care au fost implicate două trenuri. În unul dintre acestea se aflau 40 de persoane. Conductorul a frânat brusc, însă impactul cu TIR-ul nu a putut fi evitat. Trenul a deraiat și a lovit un alt tren. Conductorul trenului implicat în accident a murit pe loc, fiind decapitat.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/foto-soferul-tirului-ce-a-produs-accidentul-de-tren-din-italia-era-roman-barbatul-a-ignorat-semnalele-luminoase-si-acustice-166025.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *