VIDEO / Fratele șoferului din accidentul din Ungaria, dezvăluire șoc: „Microbuzul era pentru marfă”

Au trecut câteva zile de la cumplitul accident din Ungaria, unde nouă români și-au pierdut viața. Fratele lui Petru Zălau, șoferul care făcea LIVE pe Facebook în momentul în care microbuzul pe care îl conducea a fost izbit frontal de un TIR, face dezvăluiri surprinzătoare.

Viorel Zălau a mărturisit că fratele lui nu avea licență de transport de persoane și că muncitorii l-au rugat să îi ducă pe toți acasă. Mai mult, microbuzul era pentru marfă.

„L-au sunat niște prieteni să meargă după ei, pentru că se cunoșteau, fratele meu era un om mai milos, așa, și-i ajuta. Fratele meu nu făcea transport. Vă spun sincer”, a povestit fratele șoferului, pentru Digi24.

Unul dintre pasageri nu trebuia să fie în microbuz

Unul dintre cei care au murit în teribilul accident nici nu trebuia să se afle în „microbuzul morții”. Acesta nu-i cunoștea pe ceilalți pasageri, însă s-a urcat în mașină pentru a ajunge mai repede acasă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-fratele-soferului-din-accidentul-din-ungaria-dezvaluire-soc-microbuzul-era-pentru-marfa-166219.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *