VIDEO / Imagini care te cutremură! O fetiţă a fost spulberată pe o trece de pietoni dintr-o localitate din Buzău

Accident dramatic într-o localitate din Buzău. O fetiţă, care abia a coborât din maşina părinţilor pentru a merge la şcoală, a fost lovită în plin de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni.

Două autoturisme au oprit pentru ca fetiţa să treacă, însă un şofer începător a vrut să depăşească cele două maşini într-un loc total nepermis, şi a lovit-o pe fetiţă. Micuţa a fost pur şi simplu aruncată peste maşină.

Autoturismul s-a oprit pe trotuar, în faţa şcolii unde fetiţa trebuia să ajungă, în Mărăcineni. ”Am lovit o fetiță pe trecerea de pietoni. Nu am văzut-o, am lovit-o și am luat-o pe capotă. A apărut dintre niștre mașinile din fața mea, am încercat să evit și de aia am ajuns cu mașina acolo”, a declarat șoferul, potrivit stiridebuzau.ro.

Fetiţa, elevă în clasa a patra, a fost dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău. Este conştientă şi stabilă hemodinamic.Va mai rămâne internată pentru investigații medicale mai amănunțite.

Elevă accidentată pe trecerea de pietoni din fața școlii

Elevă accidentată pe trecerea de pietoni din fața școlii

Publiée par Stiri de Buzau sur mercredi 9 mai 2018

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-imagini-care-te-cutremura-o-fetita-a-fost-spulberata-pe-o-trece-de-pietoni-dintro-localitate-din-buzau-164715.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.