VIDEO / Imagini dramatice în Neamț și Covasna! Șuvoaiele de apă au făcut prăpăd și au fost evacuate sute de persoane

Ploile torențiale din ultimele zile au făcut ravagii în aproape toată țara. Hidrologii sunt, în continuare, în alertă, din cauza cantităților mult prea mari de apă și inundații în foarte multe regiuni.

În imaginile video surprinse în Neamț și Covasna se reflectă un adevărat coșmar! Casele aproape sunt înghițite de ape, iar ploile continuă să se abată asupra mai multor județe din țară. Clipurile video postate de Meteoplus pe pagina de Facebook au făcut înconjurul țării!

În acestea, se vede clar cum casele și curțile oamenilor se află, efectiv, sub ape,iar mai multe persoane au fost evacuate.

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, în cadrul Comandamentul de inundații convocat de ministrul de Interne, că sunt evacuați oamenii din Farcașa (Neamț) și alte două sate din Covasna, în urma ruperii unui dig.

„Accesul în comuna Farcașa s-a restricționat pietonal încă de azi-noapte. Se poate agrava și vrem să prevenim. Am luat această decizie pentru a preveni pierderi de vieți umane sau să nu ajunge să nu mai putem evacua. Nu sunt victime”, a precizat Arafat, referitor la situația din Neamț, potrivit observator.tv.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-imagini-dramatice-in-neamt-si-covasna-suvoaiele-de-apa-au-facut-prapad-si-au-fost-evacuate-sute-de-persoane-169592.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.