VIDEO / Imagini incredibile de la înmormântare! Şi-a îngropat tatăl într-o maşină de 74,000 de euro

înmormântare neobişnuită a avut loc în Nigeria, unde un bărbat a decis să îşi îngroape tatăl într-o maşină extrem de scumpă şi de elegantă.

Conform dailymail.co.uk, un bărbat din Nigeria a vrut să îşi ţină promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui lui, aceea de a îi cumpăra o maşină scumpă. Deoarece acest lucru nu s-a întâmplat în timpul vieţii bărbatului, după moartea sa, fiul a decis să îl înmormânteze într-o maşină nou nouţă, care l-a costat nu mai puţin de 66, 000 de lire.

Azubuike are o situaţie financiară bună şi a plătit pe o maşină extrem de elegantă nu mai puţin de 66,0000 de lire, ceea ce înseamnă în jur de 74.000 de euro. Bărbatul a cumpărat maşina de la reprezentanţii auto şi a vrut ca tatăl lui să plece pe lumea cealaltă având tot confortul. De aceea, maşina a fost echipată cu un sistem de navigaţie, astfel încât să îl ajute să îşi găsească drumul spre Rai.

Imaginea a ajuns repede virală şi mulţi oameni au afirmat că aceasta este o pierdere de bani. Totuşi, unii i-au luat apărarea bărbatului şi au spus că are dreptul să facă ce doreşte cu proprii bani.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/imagini-incredibile-de-la-inmormantare-sia-ingropat-tatal-intro-masina-de-74000-de-euro-167822.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *