VIDEO / Imagini șocante cu „microbuzul morții”, după cumplitul accident din Ungaria. Mașina este făcută zdrențe

Microbuzul implicat în tragicul accident din Ungaria abia mai arată a mașină, după ce a fost izbit în plin de un TIR. Reporterii Antena 3 s-au deplasat în Ungaria, unde au împărtășit imagini șocante cu ce a rămas din autoturism.

Poliția maghiară analizează atent epavele camionului și ale microbuzului care s-au izbit frontal, curmând nouă vieți. Însă, nu prea a rămas mult de analizat la microbuz, care este făcut pur și simplu praf.

Pe imagini, se observă cum banchetele frontane, volanul, motorul, dar și roțile sunt făcute zdrențe, iar din carcasa mașinii n-a mai rămas decât o ușă laterală.

Pentru a putea ajunge la victime, autoritățile au fost nevoite să demoleze părți din microbuz. Polițiștilor le-a fost foarte greu să-i recunoască pe cei nouă oameni morți, dat fiind că au fost desfigurați în urma impactului.

Vă reamintim că un grav accident rutier a avut loc în Ungaria, pe autostrada 4, lângă Ceglédbercel, la kilometrul 59, acolo unde un microbuz s-a ciocnit violent cu un camion. În momentul impactului, șoferul transmitea live pe Facebook. În urma tragediei, nouă români și-au pierdut viața. Toți românii se întorceau acasă în momentul producerii accidentului, după ce fuseseră la muncă, în străinătate.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-imagini-socante-cu-microbuzul-mortii-dupa-cumplitul-accident-din-ungaria-masina-este-facuta-zdrente-165962.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *