VIDEO / Imagini șocante cu momentul când un mire a fost împușcat fatal la propria nuntă

Imagini șocante au fost surprinse la o nuntă din India, acolo unde mirele a fost împușcat în piept de un invitat înarmat, chiar când petrecea alături de ceilalți oameni prezenți.

Scene terifiante s-au petrecut în India, la nunta unui tânăr de 25 de ani, pe nume Sunnil Verma. Mirele se afla într-un cerc alături de ceilalți invitați și sărbătorea mareele eveniment, scrie Daily Mail. La un moment dat, ridică mâinile spre piept, se uită puțin în jur, apoi cade la pământ.

Pe filmarea care a surprins momentul, se poate observa cum un bărbat îmbrăcat cu o cămașă portocalie scoate un pistol și trage în tânărul mire. Înainte de a fi împușcat pentru a doua oară, acesta l-a privit pe atacator în ochi.

După ce a comis fapta, suspectul s-a făcut nevăzut, iar poliția a pornit pe urmele sale. Momentan, ancheta nu a scos la iveală dacă totul a fost premeditat sau accidental.

Atenție! Imaginile au un puternic impact emoțional.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-imagini-socante-cu-momentul-cand-un-mire-a-fost-impuscat-fatal-la-propria-nunta-164074.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.