VIDEO / Imagini șocante cu un bărbat care a fost ucis de ursul cu care a vrut să-și facă un selfie

Imagini șocante circulă cu momentul când un bărbat a fost ucis de un urs cu care a încercat să-și facă un selfie. Totul s-a petrecut în India, într-o pădure din regiunea Odisha.

Protagonistul scenelor terifiante este Prabhu Bhatara, un șofer din India, care a ignorat avertismentele responsabililor și a încercat să se pozeze cu un urs, conform The Sun.

Bărbatul a oprit mașina și s-a dat jos pentru a pune mâna pe un selfie cu un urs buzat, care era rănit. La un moment dat, Bhatara alunecă și este prins între labele ursului, care îl mușcă și lovește până când victima nu mai mișcă deloc.

Scenele horror au fost surprinse de pasagerii din mașina pe care bărbatul o conducea. Degeaba au încercat martorii să-l salveze, pentru că eforturile lor au fost în zadar. Deși autoritățile au fost alertate și ursul a fost tranchilizat, a fost prea târziu pentru Bhatara, care a murit în urma rănilor suferite.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-imagini-socante-cu-un-barbat-care-a-fost-ucis-de-ursul-cu-care-a-vrut-sasi-faca-un-selfie-164316.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.