VIDEO / Imagini șocante în biserică. Un preot lovește fără milă un copil, în timpul slujbei de botez

Imaginile de coșmar din timpul unei slujbe de botez au devenit virale pe internet. Din cauza faptului că un bebeluș plângea prea tare, preotul care se ocupa de botezul acestuia l-a lovit fără pic de milă.

Ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie într-o familie din Franța s-a transformat rapid într-un episod șocant. Un bebeluș pe cale de a fi botezat a fost pălmuit fără milă chiar de către preotul care se ocupa de acest lucru, spre privirile familiei copilului.

Totul s-a întâmplat din cauza faptului că bebelușul plângea foarte tare, lucru care l-a scos din sărite pe preot și s-a gândit că violența va rezolva această problemă. După ce i-a spus în repetate rânduri să se calmeze, preotul nu a mai stat pe gânduri și a început să-l bruscheze pe cel mic și să-l pălmuiască. Întreaga scenă a fost filmată și a devenit virală pe rețelele de socializare, acolo unde foarte mulți oameni s-au revoltat.

În cele din urmă se poate vedea cum tatăl copilului intervine pentru a-și „salva” copilul din brațele preotului. Materialul video a fost preluat și de publicația britanică DailyMail.

În apărarea sa, preotul susține că bebelușul se confruntă cu tantrum ( Tantrum-urile sunt probleme comportamentale comune în cazul copiilor mici care își exprimă furia prin țipete și plâns ).

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/video-imagini-socante-in-biserica-un-preot-loveste-fara-mila-un-copil-in-timpul-slujbei-de-botez-168754.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.