VIDEO / Imagini șocante. O adolescentă a fost molestată de 8 bărbați, în plină stradă. Nimeni nu i-a sărit în ajutor!

O tânără din India a trecut prin momente de coșmar, după ce a fost atacată în plină stradă, ziua, de nu mai puțin de 8 bărbați. Nepăsători, agresorii se distrează de minune în timp ce îi rup fetei hainele de pe ea. Întreaga întâmplare a fost filmată, iar imaginile au ajuns virale pe internet.

Atacurile asupra femeilor au devenit un obicei pentru unii. De un episod similar a avut parte și o adolescentă din India. Fata a fost atacată în plină stradă, ziua, de 8 bărbați. În clipul video se vede clar cum aceștia rămân nepăsători la reacțiile de respingere ale fetei, însoțite de disperarea acesteia. Mai mult, aceștia râd și se amuză copios, în timp ce victima li se împotrivește. Un tânăr a filmat întreaga scenă, iar clipul video s-a viralizat rapid, fiind distribuit masiv, pentru a determina polițiștii să demareze o anchetă, scrie ndtv.com.

Din păcate pentru adolescentă, absolut nimeni nu a intervenit pentru a o ajuta. În India, astfel de atacuri se înregistrează foarte des. Mai mult, în unele state, clipuri video de acest gen, ce conțin agresiuni asupra femeilor și nu numai, pot fi cumpărate cu mai puțin de un dolar.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-imagini-socante-o-adolescenta-a-fost-molestata-de-8-barbati-in-plina-strada-nimeni-nu-ia-sarit-in-ajutor-164023.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.