VIDEO / Imagini șocante! Un nou accident mortal cu români, în Ungaria

La doar câteva zile de la tragedia din Ungaria care a șocat România, un nou accident grav s-a petrecut pe autostrata M5, la 32 de km de Budapesta.

Șoferul român al camionetei implicate în accident, și-a pierdut viața pe loc, strivit de fiarele cabinei. Autoturismul era înmatriculat în Timișoara.

Citește și: Ei sunt cei nouă români care au murit în tragicul accident din Ungaria!

Martorii accidentului au declarat, potrivit observator.tv, că autoturismul condus de român avea numere de Timișora, iar mai mulți români care au trecut prin zonă susțin că îl cunoșteau pe decedat. Acesta lucra pentru o firmă din comuna Ortișoara, județul Timiș.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și pompieri, iar circulația a fost complet blocată. În imagini se poate vedea cum partea din față a camionului condus de român este complet distrusă. Potrivit primelor informații furnizate de poliția maghiară, pe M5, la 31 de km de Budapesta, pe sensul de mers spre capitala Ungariei, o camionetă s-a izbit frontal de un camion de mare tonaj. „Şoferul a fost scos din cabină de echipele de descarcerare, fiind deja mort la momentul intervenţiei.”, se arată în declaraţie.

Nouă români au murit în alt accident petrecut recent în Ungaria

Vă reamintim că un grav accident rutier a avut loc pe 22 mai în Ungaria, pe autostrada 4, lângă Ceglédbercel, la kilometrul 59, acolo unde un microbuz s-a ciocnit violent cu un camion. În momentul impactului, șoferul transmitea live pe Facebook. În urma tragediei, nouă români și-au pierdut viața. Toți românii se întorceau acasă în momentul producerii accidentului, după ce fuseseră la muncă, în străinătate.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-imagini-socante-un-nou-accident-mortal-cu-romani-in-ungaria-166042.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *