VIDEO / Imaginile care au îngrozit Italia! Un român de 29 de ani loveşte cu bestialitate un bătrân, în faţa casei sale

Un român a rupt în bătaie un bătrân, chiar în faţa casei acestuia, la Milano, conform observator.tv. Imaginile difuzate de poliţie au şocat întreaga lume, prezentând acte de o violenţă cruntă. Agresorul, un român în vârstă de 29 de ani, a fost arestat şi poate fi judecat pentru tentativă de omor.

Vineri de dimineaţă, un român pe nume Chester Căldăraru, în vârstă de 29 de ani, îşi aştepta victima în faţa unui bloc din Milano.

În jurul orei 10.00, un bătrân care locuia acolo s-a apropiat de Chester Căldăraru, iar bărbatul a început să îl bată cu sălbăticie, punându-l la pământ. El a recurs la acest gest, deoarece a vrut să îi fure banii victimei, dar a constatat că în portofelul bătrânului erau mai puţin de 100 de euro.

Poliţia l-a arestat luni de dimineaţă pe Chester Căldăraru, după ce a făcut imaginile publice. Românul poate fi acuzat de tentativă de omor, victima se află internată în spital, în stare foarte gravă.

ECCO COME QUESTO SOGGETTO RAPINA UN ANZIANO, VIOLENZA INAUDITA E GRATUITA! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡se qualcuno lo vedesse o avesse notizie contatti immediatamente il numero unico 112 a Milano o qualsiasi numero ufficiale delle Forze di Polizia. Anche una semplice segnalazione puo’ servire ad arrestare soggetti che hanno comportamenti simili!!!

تم النشر بواسطة ‏‎Puntato , L’App degli Operatori di Polizia‎‏ في 22 أبريل، 2018

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-imaginile-care-au-ingrozit-italia-un-roman-de-29-de-ani-snopeste-in-bataie-un-batran-in-fata-casei-sale-163392.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.