VIDEO / Îmbulzeală la capela Cimitirului Bellu. Zeci de oameni se înghesuie să îi aducă un ultim omagiu Ionelei Prodan

Ionela Prodan va fi înmormântată joi, dar trupul neînsufleţit al artistei de muzică populară a ajuns în urmă cu câteva minute la capela din cimitirul Bellu. Zeci de oameni, fanii regretatei artistei de muzică populară, cei care au iubit-o şi au apreciat-o pentru talentul său muzical, au venit să îi aducă un ultim omagiu.

Ionela Prodan a murit. S-au adunat deja la capela cimitirului Bellu numeroase persoane care vor să îi aducă artistei de muzică populară un ultim omagiu. Este îmbulzeala la capela unde a fost depus trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan şi oamenii sunt nerăbdători să intre în capelă pentru a îşi putea lua rămas bun de la marea artistă a muzicii populare româneşti.

Ionela Prodan a murit. Fiica sa, Anamaria Prodan a ajuns şi ea la capela de la cimitirul Bellu, dar nu a oferit declarații. După câteva minute, însă, vedeta a izbucnit în hohote de lacrimi, iar apropiaţii au încercat să o consoleze.

Ionela Prodan a murit. Oamenii prezenţi la cimitirul Bellu sunt nerăbdători să intre în capelă. Ionela Prodan a fost îmbrăcată în costum popular. Ea va fi înmormântată joi, la ora 12.00.

Sursa: https://spynews.ro/monden/imbulzeala-la-capela-cimitirului-bellu-zeci-de-oameni-se-inghesuie-sa-ii-aduca-un-ultim-omagiu-ionelei-prodan-162946.html?utm_source=Browser&utm_medium=Notification&utm_campaign=Push%20Notification

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.