VIDEO| Incendiu la un spital din Istanbul. Toți pacienții au fost evacuați

Incendiu la un spital din Istanbul. Toți pacienții au fost evacuați de urgență după ce flăcările au cuprins o mare parte din clădire, scrie AP.

Din imaginile publicte pe rețelele de socializare se vede cum flăcările au cuprins p parte din fațadă a spitalului Taksim Ilk Yardim din districtul Gaziosmanpasa al orașului.

Fumul negru gros se ridică spre cer.

Nu există informații despre posibile victime.

Toţi pacienţii internaţi au fost evacuaţi, cu excepţia celor aflaţi în unitatea pentru terapie intensivă. Au fost evacuate de asemenea clădirile învecinate, citează Agerpres presa turcă.

Incendiul s-a declanşat pe acoperişul clădirii de 14 etaje a spitalului Taksim Training and Research, situat în districtul Gaziosmanpasa din Istanbul şi care are o capacitate de circa 250 de paturi.

Există relatări şi despre mici explozii în interiorul edificiului, dar postul CNN Turk afirmă că pompierii au reuşit să stăpânească incendiul şi că nu s-au înregistrat victime.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/incendiu-la-un-spital-din-istanbul-toti-pacientii-au-fost-evacuati-2206755

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.