VIDEO / Ipoteză teribilă în cazul microbuzului plin cu muncitori care s-a răsturnat în râul Bistriţa. Ce s-ar fi întâmplat de fapt

Noi detalii au ieşit la suprafaţă despre teribilul accident care a avut loc noaptea trecută în judeţul NeamţMicrobuzul care s-a răsturnat era o autoutilitară privată, care nu ar fi avut autorizaţie pentru transport persoane.

În microbuz se aflau zece muncitori, nouă dintre aceştia pierzând-şi viaţa, iar una singură a reuşit să se salveze. Se pare că oamenii stăteau pe bănci improvizate, nepurtând centuri de siguranţă. Oamenii din microbuz erau muncitori şi erau transportaţi la serviciu, de la Arad spre Săvineşti şi Podoleni, iar vârstele lor sunt cuprinse între 17 şi 70 de ani.

O posibilă cauză ar fi o explozie la un pneu, potrivit declaraţiilor martorilor. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat la Antena 3 că în aceste momente se fac eforturi mari pentru ca şi cealaltă persoană să fie găsită.

Accidentul a avut loc în jurul orei 01.00

Tragedie cumplită, noaptea trecută, în judeţul Neamţ. Un microbuz în care se aflau 10 persoane a cazut în canalul râului Bistriţa. Nouă persoane şi-au pierdut viaţa, iar una a reuşit să se salveze.

Accidentul s-a produs în cursul acestei nopţi, în jurul orei 01.00, în comuna Viisoara (DN15), din judeţul Neamt.

Imediat, la nivelul județului Neamț a fost activat Planul Roșu și au fost mobilizate mai multe autospeciale de intervenție. Astfel, din primele momente au fost mobilizate o autospecială de stingere, o descarcerare, două echipaje de prim ajutor SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o barcă de salvare și două echipaje medicale SAJ.  De asemenea, a fost dislocat un echipaj de scafandri de la ISU Bacău.

Imediat după producerea accidentului, o persoană a reușit să iasă din apă, se află în stare de conștienţă și a fost transportată la spital. Pentru a putea acționă în apa canalului, s-a colaborat cu Hidroelectrica pentru sistarea uzinării în zonă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-ipoteza-teribila-a-lui-raed-arafat-in-cazul-microbuzului-plin-cu-muncitori-care-sa-rasturnat-in-raul-bistrita-ce-sar-fi-intamplat-de-fapt-161956.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.