VIDEO / Liviu Teodorescu, acuzat că a folosit simboluri satanice în cel mai recent videoclip: „Nu e chiar aşa”

Un celebru cântăreţ de la noi acuzat că ar fi folosit semne satanice în videoclipul său. Ba mai mult, videoclipul piesei „Lista de păcate” încărcat de simboluri păgânea f a lansat chiar în Săptămâna Patimilor.

Noul videoclip al lui Liviu Teodorescu a creat controverse în rândul credincioşilor! Semne satanice, cruci întoarse, triunghiuri, foc și ascunderea poruncilor din Biblie în versurile melodiei, toate acestea s-ar regăsi în videoclipul piesei Lista de Păcate. Ba mai mult, credincioșii sunt indignați de faptul că videoclipul a fost văzut în mai puțin de o săptămână de peste două milioane de români. Analiza atentă a cadrelor din videoclipul lui Liviu Teodorescu dezvăluie, rând pe rând, imagini ciudate, fără o legătură directă cu ce se aude.

„Este privit totul dintr-o perspectivă habotnică. Nu e chiar așa. Eu provin dintr-o familie tradițională și cred în Dumnezeu foarte mult și n-aș fi putut să atac un asemena subiect conștient fiind de asta. Videoclipul acestei piese începe cu un cadru lung roșu, o casă care arată precum fața unui om – o gură larg deschisă și niște ochi mari- totul în flăcări. Nu ne-am gândit nicio clipă la nimic de genul acesta, că e o gură mare în care intrăm și uite, acolo este un fel de iad, în care intrăm în niște cazane. Doamne ferește, nu!”, a spus Liviu Teodorescu pentru Antena Stars.

Sursa: https://spynews.ro/monden/video-liviu-teodorescu-acuzat-ca-a-folosit-simboluri-satanice-in-cel-mai-recent-videoclip-nu-e-chiar-asa-162604.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.