VIDEO / Mama încătuşată în mall contraatacă! „Mi-au spus taci, fă, din gură, m-au scuipat şi m-au dat cu capul de geam”

Femeia care a fost acuzată că şi-a agresat copilul într-un mall din Bucureşti a explicat într-un interviu pentru Observator varianta sa şi spune că nu şi-a lovit copilul.

Gabriela Bălan spune că a avut un conflict cu o altă femeie din magazin, care i-ar fi făcut remarci rasiste. În plus, când au sosit oamenii legii lucrurile au fost la fel de dure, mai ales că, spune femeia, poliţiştii i-ar fi vorbit urât şi, din nou, s-ar fi făcut remarci rasiste la adresa ei.

”Doamnă, eu nu am bătut copilul, sunt camere de luat vederi, de ce mințiți?” El (n.r. – polițistul): ”Taci, fă, cioaro, din gură! C-așa sunteți voi, ciorile! Pune, mă, cătușele de mână!”, a spus Gabriela Bălan, potrivit sursei citate.

Gabriela Bălan a recunoscut că a muşcat un poliţist, iar pe un altul l-a lovit cu o palmă din cauză că ar fi înjurat-o.

„L-am mușcat de picior. Eram în legitimă apărare! Am dat în domnul polițist pentru că m-a luat de mână și mă înjura. Nu i-am dat cu pumnul, cum a spus dânsul, i-am dat cu palma. Peste față i-am dat cu palma! Că i-am spus ”nu face chestia asta, să îmi pui cătușele de mână de față cu copilul! Copilul va merge frumos acasă, eu voi merge frumos la poliție și-ți voi da datele personale!”, a mai declarat femeia.

Gabriela Bălan susţine că a fost agresată de oamenii legii inclusiv în maşina poliţiei, în drum ce mergeau spre secţie.

„Nu sunt camere de luat vederi în mașină. Domnul polițist care conducea mi-a dat cu pumnul în față. M-a scuipat, l-am scuipat și eu, tot în legitimă apărare. M-a dat cu capul de geam și tot înjura și atunci i-am dat și eu o palmă și celuilalt, pe față. Deci, la amândoi! Că ei nu se potoleau, înjurau, chiar m-au bătut! Ei nu o să recunoască chestia asta, că e normal”, a mai spus Gabriela Bălan.

Gabriela Bălan vrea să-i dea în judecată pe cei doi poliţişti în urma incidentului care a avut loc în mall.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-mama-incatusata-in-mall-contraataca-miau-spus-taci-fa-din-gura-mau-scuipat-si-mau-dat-cu-capul-de-geam-155856.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.