VIDEO / Mamă ucisă de iubitul tinerel pentru cercei? Fiica face acuzaţii grave: „Nu am curaj să mă apropii”

O fată, de doar 18 ani, acuză că mama ei, care a murit într-un incendiu, ar fi fost omorâtă înainte ca locuița să ardă ca o torță! Bărbatul pe care fiica îl acuză ar fi un vecin cu mult mai tânăr, decât cea care i-a dat viață. Un bărbat cu care mama sa ar fi avut o relaţie, timp de câteva luni. Fiica a făcut această legătura tulburătoare, după ce familia bărbatului s-a afişat în sat cu lucrurile mamei care a pierit în incendiu, povestește tânăra cu lacrimi în ochi.

„Nu-mi doresc decât să îşi ispăşească pedeapsa pe viaţă pentru crima pe care a făcut-o şi pentru durerea pe care ne-a provocat-o. Nu e uşor să îţi vezi mama de o jumatate de metru in sac. Ar fi omorât-o pe mama mea. Pentru aurul și banii pe care aceasta le avea în casă”, spune Liliana Bojneag.

Sunt acuzațiile extrem de grave ale Lilianei, o tânără de numai 18 ani care povesteşte cu lacrimi în ochi şi durere în suflet despre momentul în care a văzut-o pe mama sa fără suflare. În acea zi blestemată parcă, ziua în care a intrat ultima oară în curtea părintească, mama nu a mai aşteptat-o în prag, aşa cum o făcea de fiecare dată.

„Am văzut o transmisiune. Mama lui poartă cerceii mamei. Cei de la poliţie spun că a pornit totul de la o lumânare. Mama nu folosea lumânări. Ea nu avea curent de când i-a fost incendiată prima casă. Aurul, cerceii pe care ea îi are în ureche sunt ai lui mami, cada, haine nu. E imposibil să îi fi dat ea cerceii. Fraţii mei sunt toţi în Italia, doar eu mai eram în stat că stăteam la tata”, a spus Iuliana în direct la Acces Direct.

„El a schimbat trei declaraţii. O dată a fost mărturie mincinoasă, după toate mărturiile lui nu ştiu cum au dispărut, nu s-a mai luat nimic în considerare. Apoi a venit la sora cea mare soluţia acasă că s-a întâmplat totul de la o lumânare. (…) El are 27 de ani. Nu ai ce să vorbeşti cu ei. Nu ai cum să te înţelegi. Nu am curaj să mă apropii de el. Nu a venit la înmormântare. (…) Avea două lanţuri la gât, avea brăţară”, a mai spus Iuliana.

Tatăl vitreg al tânărului acuzat îi dă dreptate Iulianei. „Îmi părea şi mie rău de mama ei. De ce să moară aşa incendiată? Fratele ei a dus-o acolo. Mi-a furat şi mie atâtea şi atâtea. După ce s-a întâmplat cu… a dus cerceii. Aurul nu arde. Aurul dispărea. L-a luat şi după a dat foc. Nu ştiu. Eu nu am intrat în casă acolo niciodată”, a spus tatăl vitreg al tânărului acuzat de crimă.

„Nu sunt cercei din aur, sunt din argint suflat cu aur. Mama lor a stat la mine în casă. Am vecini martori”, spune mama acuzată că ar avea cerceii.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/video-mama-ucisa-de-iubitul-tinerel-pentru-cercei-fiica-face-acuzatii-grave-nu-am-curaj-sa-ma-apropii-163439.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.