VIDEO / „Mâna lui Dumnezeu”, pe cer? Imaginile spectaculoase au fost surprinse de un trecător

Un fotograf amator a trăit clipa vieții și a făcut o fotografie absolut senzațională, ce s-a viralizat în cel mai scurt timp.

Pe imagini se poate observa cum un nor, asemănat de mulți cu „mâna lui Dumnezeu”, coboară din cer, până aproape de sol. Fotografia a fost considerată ca având o conotație biblică și oamenii au început să își pună întrebări existențiale depre Dumnezeu.

„Am făcut poza cu telefonul mobil, în timp ce călătoream. Norul s-a format după o furtună puternică, iar eu sunt pasionat fotografiile de după fenomene meteo extreme. Știu că oamenii sunt mai interesați de interpretarea biblică a fotografiei, dar eu cred că este doar un nor ce a luat o formă neobișnuită, chiar bizară aș putea spune.”, a povestit Louise Taylor, cel care a surprins imaginile controversate, pentru Mirrror.co.uk.

Nu de aceeași părere sunt unii internauți, care sunt de părere că este întruchiparea „mâinii lui Dumnezeu”. „Seamănă cu o mână care se apropie de pâmânt. E un miracol. / Dumnezeu chiar există”, au scris oamenii.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/video-mana-lui-dumnezeu-a-coborat-din-cer-iar-imaginile-spectaculoase-au-fost-capturate-de-un-trecator-167297.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *