VIDEO / Mărturiile cutremurătoare în urma atacului de la liceu, în care au murit 17 oameni: „Noi plângeam, ne rugam”

O şcoală din Florida a avut parte de ucideri în masă din partea unui băiat care învăţa acolo, după ce a aprins focuri de armă în instituţie. Cel puţin 17 elevi au murit, iar peste alţi 50 au fost răniţi de tânărul teribilist.

Un adolescent în vârstă de 19 ani, Nikolas Cruz, a ucis cu sânge rece peste 17 persoane într-un liceu din Florida, iar peste ale 50 au fost rănite în urma focurilor de armă trase în incinta instituţiei publice. Nu doar că situaţia este revoltătoare, însă părinţii au rămas şocaţi şi muţi de durere, în urma tragediei.

Unul dintre tinerii aflaţi în şcoală a filmat întreaga scenă în care adolescentul în vârstă de 19 ani împuşcă încontinuu în sălile de clasă.

Mai multe persoane au povestit scenele cutremurătoare care i-au marcat pe viaţă.

„A fost împuşcat, pentru că toată lumea a început să iasă din clase. Eu am crezut că e o alarmă de incendiu. Dar, apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat, toţi au început să alerge înapoi în clase, eu am alergat. Am văzut doar trupul lui, noi plângeam, ne rugam, apoi a venit poliţia şi am ieşit. Nu ştiu cine l-a împuşcat, i-a văzut doar capul, pentru că bloca uşa şi uşa era deschisă, nu ştiam dacă e în viaţă”, a povestit o fată pentru abcnews, despre profesorul său care a fost atăcat.

De asemenea, un alt elev a relatat un detaliu îngrijorător şi cutremurător despre adolescentul în vârstă de 19 ani care a ucis 17 oameni: „Era agresiv, dar liniştit şi timid. Când devenea agresiv, parcă nu mai era el. Parcă avea o altă personalitate, pentru că, altfel, era foarte liniştit”.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-marturiile-cutremuratoare-in-urma-atacului-de-la-liceu-in-care-au-murit-17-oameni-noi-plangeam-ne-rugam-157435.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *