VIDEO / Maşină de şcoală de şoferi, făcută praf în judeţul Mehedinţi! Eleva şi instructorul, spulberaţi de un şofer neatent

O maşină de şcoală care staţiona pe partea dreapta a unui drum din Mehedinţi, a fost lovită puternic de un alt şofer care susţine că nu a observat maşina oprită, conform observator.tv.

În momentul impactului, intructorul îi explica elevei sale semnificaţia unui indicator rutier. Şoferul vinovat a fost acuzat de martorii că ar fi vorbit la telefon şi nu ar fi fost atent la trafic.

Totuşi, acesta se apără şi afirmă că nu a avut timp să facă nicio manevră şi că maşina pe care a avariat-o trebuia să aibă semnalele de avarii pornite.

„Efectiv nu i-am vazut.„, a relatat şoferul vinovat de producerea accidentului.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de la descarcerare, iar cele două persoane aflate în maşina de şcoală au fost scose de pompieri, conform sursei citate. Victimele, instructorul şi eleva, au fost duse la spital şi sunt, în prezent, sub supravegherea medicilor.

Poliţiştii au demarat o anchetă  şi urmează să fie stabilie cu exactitate cauzele de producere a accidentului.

Sursa; https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-masina-de-scoala-facuta-praf-in-judetul-mehedinti-eleva-si-instructorul-spulberati-de-un-sofer-neatent-165218.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.