VIDEO / Mihai Trăistariu, schimbare de sex pentru un job! „Eu vreau banii integral! Mie îmi trebuie tot!”

Mihai Trăistariu a vrut să-i facă o farsă, dar socoteala de acasă nu coincide, de cele mai multe ori, cu cea din târg. Acesta s-a deghizat şi i-a bătut Mariei Buza la uşă. Actriţei nu i-a luat foarte mult timp să-l recunoască, dar până la urmă totul s-a transformat într-o joacă de-a şoarecele şi pisica.

Mihai Trăistariu, sau aşa cum s-a recomandat Mariei Buza, adică „Florica Brânzoi”, a jucat un rol de zile mari. Pentru a apuca un job la restaurantul actriţei, Mihai Trăistariu şi-a „schimbat” sexul şi s-a deghizat într-o femeie, pentru a nu fi recunoscut.

Chiar dacă, la început, discuţia a decurs bine, Mihai Trăistariu a uimit-o pe Maria Buza cu lucrurile bizare pe care i le relata.

„Am toalete pe care vreau să mi le curăţaţi. Vreau să văd cum faceţi curăţenie şi dacă se umflă muşchiul. Vă rog să îmi arătaţi cum vă mişcaţi. (…) Nu cred că o să vedeţi niciun ban, dar o să vă dau o cafea. Sub hainele astea am în faţa mea un bărbat cu o voce extraordinară”, i-a spus actriţa lui Mihai Trăistariu.

„Eu nu spăl nici chiloţii mei. La ţară porţi chiloţii tot anul, dar nu îi speli. Diseară sper că primesc bănuţii. (…) Da, m-am spălat pe mâini când am ieşit de la toaletă„, a replicat artistul.

După ce Maria Buză l-a supus pe Mihai Trăistariu la diferite activităţi domestice, dar observând că nu se descurcă la acestea, l-a întrerupt şi l-a rugat să nu mai facă curăţenie şi ordine. Evident, „Florica Brânzoi” nu s-a lăsat mai prejos şi i-a replicat imediat, cerându-i banii pe munca prestată.

„Eu vreau banii integral! Mie îmi trebuie tot!”, a spus „Florica Brânzoi”, după ce a fost întreruptă din „şmotru” de actriţa Maria Buză.

Sursa: http://spynews.ro/monden/video-mihai-traistariu-schimbare-de-sex-pentru-un-job-eu-vreau-banii-integral-mie-imi-trebuie-tot-155510.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.