VIDEO / Momente tulburătoare la căpătâiul victimelor accidentului din Ungaria. Sfâșiată de durere, o femeie a leșinat

Momente de-a dreptul cutremurătoare la căpătâiul românilor morți în cumplitul accident din Ungaria. Zeci de persoane au urlat și suspinat de durere, iar o femeie, sfâșiată de durere, chiar a leșinat.

Femeii i s-a făcut rău la vederea sicrielor și, în timp ce agoniza, s-a prăbușit și a fost nevoie de câteva persoane pentru ca aceasta să nu pice pur și simplu pe jos. A fost nevoie de intervenția preotului, care a stropit-o pe femeie pentru a încerca să o pună înapoi pe picioare.

Momentul șocant, la minutul 9.00 al filmării. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional.

Nouă români au murit în accidentul din Ungaria

Vă reamintim că un grav accident rutier a avut loc în Ungaria, pe autostrada 4, lângă Ceglédbercel, la kilometrul 59, acolo unde un microbuz s-a ciocnit violent cu un camion. În momentul impactului, șoferul transmitea live pe Facebook. În urma tragediei, nouă români și-au pierdut viața. Toți românii se întorceau acasă în momentul producerii accidentului, după ce fuseseră la muncă, în străinătate.

Românii morţi în carnagiul din Ungaria au ajuns acasă

Lacrimi şi durere. Românii morţi în carnagiul din Ungaria au ajuns acasă. Sute de oameni plâng şi suspină. Toate detaliile, aici: –> https://bit.ly/2IKEVZA

Posted by OMG News on Sunday, May 27, 2018

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-momente-tulburatoare-la-capataiul-victimelor-accidentului-din-ungaria-sfasiata-de-durere-o-femeie-a-lesinat-166260.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *