VIDEO / Momentul șocant când un băiețel a căzut 8 metri, după ce s-a rupt tiroliana cu el. Scenele, într-un parc din Craiova

Un băiețel în vârstă de 10 ani a căzut în gol de la o înălțime de 8 metri, după ce s-a rupt tiroliana cu el. Scenele au fost surprinse de tatăl copilului, care a dorit să imortalizeze ce se presupunea a fi un moment de bucurie.

Momente de groază în Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova, acolo unde un băiat a ajuns la spital, după ce tiroliana s-a rupt cu el. Pe imaginile șocante, se pot auzi urletele îngrozite ale copilului, precum și panica din vocea tatălui, martor la tot momentul.

Băiatul a ajuns la spital cu câteva vânătăi și o entorsă. Din fericire, este în afară oricărui pericol, iar starea lui este stabilă, informează Observator.

Tatăl copilului îi acuză pe administratorii parcului de neglijență gravă, susținând că tiroliana nu a fost reparată corespunzător.

„Tiroliana era rupă şi legată cu bandă adezivă, în speranţa că o să reziste. Noi am venit la locul de joacă şi am ajuns la spital, iar acest lucru nu este normal“, a spus tatăl micuţului, citat de Adevărul.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-momentul-socant-cand-un-baietel-a-cazut-8-metri-dupa-ce-sa-rupt-tiroliana-cu-el-scenele-intrun-parc-din-craiova-165132.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.