VIDEO / Năucitor! Simona Gherghe a pus-o la punct pe mama fugară care a șocat România: „Așa tupeu n-am mai văzut!”

Mama acuzată că a dispărut cu tot cu banii copiilor pe care i-a abandonat a fost găsită! Femeia, însărcinată a 6-a oară, susține că tot ce ați auzit ieri, de la bunica și de la unchiul care îi cresc fiii, e doar o minciună. Și singurul motiv pentru care doi dintre bãieti sunt acum la bâtrână e că tocmai femeia a cerut să-i crească. În orice caz, acum mama este hotărâtă să-si ia înapoi toți copiii.

„Nu i-am abandonat, i-am lăsat, pur și simplu, la socră-miu, pentru că au zis că vor să-i crească și ei,” a declarat Mariana, mama acuzată, care a fost prezentă în platoul „Acces Direct”.

Mai mult, Mariana Radu a făcut niște mărturisiri de-a dreptul halucinante, dând dovadă de un tupeu de proporții, care a șocat pe toată lumea prezentă în platou. Femeia se consideră o mamă bună, în ciuda faptului că își abandonează copiii stânga și dreapta. Ba chiar aruncă săgeți otrăvite către bunica unora dintre copii, care i-a crescut încă din 2010, amenințând că „o va rupe cu bătaia”.

Floarea Stănică, bunica cu pricina, s-a prezentat și ea în platou, unde a izbucnit o adevărată ceartă între cele două. Floarea o acuză pe mamă că minte crunt și că nu are deloc grijă de copii, iar Mariana își acuză soacra de un comportament violent, chiar acuzând-ui fiul că nu i-a crescut pe copii în ultimii doi ani.

„Tot ce a spus e o minciună! Ție nu ți-e rușine să zici că mă bați pe mine, care ți-am crescut copiii?” a sărit Floarea Stănică, extrem de revoltată.

Dând dovadă de o indiferență și de un tupeu senzațional, Mariana i-a spus Simonei Gherghe să „stea puțin”, atunci când prezentatoarea a încercat să oprească cearta. Revoltată, Simona Gherghe a pus-o imediat la punct.

„Nu, nu stau puțin. Dumneavoastră să stați puțin, doamna Radu. O să spuneți totul când vă dau eu voie. (…) Doamnă, eu am văzut multe în acest platou, dar așa tupeu n-am mai văzut. Sunteți mama copiilor, doamnă, nu aveți, sentimente? (…) Dumneavoastră ce fel de femeie sunteți?” a spus moderatoarea. Mai mult, la un moment dat, Simona Gherghe i-a cerut femeii să scoată guma din gură, la care mesteca de zor.

„Cu ce am greșit în viața asta? N-am omorât pe nimeni, n-am furat, n-am dat nimănui în cap. De ce îmi sare toată lumea în cap?” a fost năucitoarea declarație a femeie, care a stat pe tot parcursul emisiunii cu ochii în pământ.

La un moment dat, intrată într-un conflict cu o telespectatoare, Mariana s-a trezit cu microfonul închis, fapt ce a enervat-o la culme și a făcut-o să se ridice și să plece din emisiune.

În culise, s-a întâlnit cu unul dintre băieți, care a împins-o atunci când a încercat să îl îmbrățișeze.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-naucitor-simona-gherghe-a-puso-la-punct-pe-mama-fugara-care-a-socat-romania-asa-tupeu-nam-mai-vazut-156239.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *