VIDEO / O femeie din Prahova și-a decapitat mama și i-a dat foc. Cumnata criminalei a dezvăluit că totul putea fi evitat

O femeie în vârstă de 40 de ani din Filipeștii de Pădure, Prahova și-a ucis mama cu bestialitate. Femeia, cunoscută cu probleme psihice, a decapitat-o pe cea care i-a dat viață, i-a tăiat mâinile cu toporul și i-a înfipt bețe în corp, scrie ziarulincomod.ro.

Intrată în direct la Acces Direct, Anamaria Mărgărit, cumnata femeii acuzate de omor, a dezvăluit că autoritățile ar fi întors privirea în partea cealaltă și că totul ar fi putut fi evitat.

„Când a ajuns salvarea aici, nu a sosit însoțită de organele de poliție, care o cunoșteau drept o bolnavă psihică. A plecat la Moreni. Acolo, s-a dezbrăcat și a vrut să-și dea foc. Poliția a fost sesizată și, în loc să o ducă la spitalul de psihiatrie, au adus-o acasă. Poate așa crima nu mai era. Bea, ieșea cu cuțitul, alerga lumea cu toporul,” a explicat femeia.

Detaliile din crimă sunt absolut cutremurătoare, Mara Bănică declarând că este cel mai șocant caz pe care l-a întâlnit în ultimii 20 de ani.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/o-femeie-din-prahova-sia-decapitat-mama-si-ia-dat-foc-cumnata-criminalei-a-dezvaluit-ca-totul-putea-fi-evitat-163514.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.