VIDEO. O soție a ajuns acasă și l-a prins pe partenerul său în dormitor cu o altă femeie. Speriați de reactia sotiei, cei doi amanti au conceput un plan: Amanta bărbatului s-a prefăcut că… “Am crezut că le-am văzut pe toate”

O soție a trăit un moment stânjenitor atunci când a ajuns acasă și l-a prins pe partenerul său în dormitor cu o altă femeie.

Speriați că relația lor extraconjugală va fi desconspirată, tinerii au conceput un plan: amanta bărbatului s-a prefăcut că este o păpușă gonglabilă, scrie Metro.

Femeia înșelată a observat ipostazele romantice dintre cei doi, însă atunci când a intrat în cameră, amanta a încercat „să se transforme” într-o păpușă gonflabilă.

Fapt confirmat și de bărbatul prins în fap: „Ce ai? Este doar o păpușă”

Soția înșelată nu a crezut povestea celor doi și a distribuit imaginile pe rețelele de socializare. Ea a mărturisit că a împins-o pe amanta soțului său, iar aceasta, de frică, și-a strâns rapid lucrurile și a părăsit casa celor doi.

Femeia a distribuit clipul, însoțit de descrierea: „Credeam că le-am văzut pe toate, dar m-am înșelat. Priviți amanta care se consideră o păpușă gonflabilă.

Imaginile au devenit virale, fiind vizionate de peste 2,4 milioane de oameni:

sursa:https://aktualnews.ro/2018/01/28/video-o-sotie-ajuns-acasa-si-l-prins-pe-partenerul-sau-dormitor-cu-o-alta-femeie-speriati-de-reactia-sotiei-cei-doi-amanti-au-conceput-un-plan-amanta-barbatului-s-prefacut-ca/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.