VIDEO PAPARAZZI / Aşa ceva se vede rar! Antonia a ieşit pe stradă cu o pungă în cap!

Uneori, vedetele fac lucruri trăsnite! Aşa stau lucrurile şi în cazul Antoniei, cunoscută ca o persoană excentrică. După ce la finalul anului trecut a apărut fără lenjerie intimă la un eveniment moden, de această dată, cântăreaţa a ieşit pe stradă cu o pungă pe cap.

În timp ce Alex Velea îşi întreţine trupul bine lucrat la solar, Antonia vrea şi ea neapărat să surprindă. În urmă cu câteva zile, vedeta a reuşit din plin acest lucru. În timp ce se pregătea să meargă la o şedinţă foto alături de echipa ei, superba artistă a ieşit pe stradă cu un plastic pe cap. Ba mai mult, aceasta s-a încălţat cu o pereche de papuci.

Deşi semăna cu o florăreasă şi nu cu o cântăreaţă în vogă, Antonia nu a părut deranjată de aspectul ei. Ba mai mult, în momentul în care şi-a dat seama că este filmată, aceasta i-a salutat pe paparazzii Spynews.ro şi chiar le-a zâmbit.

Cel mai probabil, Antonia a purtat acel plastic pe cap ca urmare a unui tratament pe care l-a urmat recent. Chiar şi aşa, Alex Velea are toate motivele să se simtă mândru de partenera sa de viaţă. Cântăreaţa este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din România şi, în plus, i-a dăruit artistului doi copii minunaţi.

Doi oameni fericiţi

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic s-a născut pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Sursa: https://spynews.ro/paparazzi/video-paparazzi-asa-ceva-se-vede-rar-antonia-a-iesit-pe-strada-cu-o-punga-in-cap-161613.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.